traducció - translate - traducción

13.10.17

#SupportCatalonia: campanya de l'ANC per demanar suport als ciutadans europeus. Signeu!

Proposa que enviïn una carta als seus presidents i primers ministres on es denuncia, entre d'altres, la "violència policial". Clica aquí per signar

Campanya de l'ANC per demanar suport als ciutadans europeus
L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha posat en marxa aquest dimecres la campanya #SupportCatalonia. L'associació sobiranista utilitzarà els seus canals internacionals per demanar a ciutadans d'arreu de la Unió Europea que escriguin als seus líders polítics per reclamar que es respectin els valors europeus i la voluntat democràtica del poble català.

Des del web SupportCatalonia.eu, qualsevol ciutadà de la Unió Europea podrà accedir a una carta, traduïda a 25 llengües, que podrà enviar al seu president o primer ministre. La missiva demana al mandatari que no "renunciï" al seu paper davant d'un conflicte "polític" que toca "de tan a prop" els membres de la UE. La carta subratlla, també, que "s'han trepitjat drets fonamentals de ciutadans europeus" i que s'ha establert "un precedent molt perillós".

El text també fa referència a la "violència policial" amb què es va "reprimir i impossibilitar" l’expressió democràtica de la ciutadania de Catalunya l'1 d'octubre passat i pregunta si es pot "mirar cap a una altra banda" davant la "brutalitat d'una policia contra la seva pròpia població".

La carta subratlla que les autoritats espanyoles han mostrat "la seva cara més autoritària, més insensible, menys democràtica, en definitiva, menys europea". I acaba afirmant que "estan en joc" els drets dels europeus, per la qual cosa demana al mandatari que la rebi que "condemni la violència", que "proposi una mediació europea" per solucionar el conflicte i que es "respecti la lliure decisió dels catalans".



Pots seguir Boladevidre
Twitter:       @Boladevidre

Share/Bookmark