traducció - translate - traducción

3.11.16

Ramon Cotarelo parlarà dissabte de la 'República Catalana' a Vilanova i la Geltrú

Us convidem dissabte dia 5 de novembre a les 19 h a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer a escoltar la xerrada anomenada La República Catalana a càrrec de Ramón Cotarelo, politòleg, escriptor i catedràtic emèrit de Ciència Política i d'Administració de la UNED. L'acte serà presentat i moderat per Quim Arrufat, politòleg, exdiputat i membre del Secretariat Nacional de la CUP.


L'Assemblea Territorial de Vilanova i la Geltrú de l'ANC organitza el dissabte dia 5 de novembre a les 19.00 h a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer la xerrada anomenada 'La República Catalana' amb Ramón Cotarelo, politòleg, escriptor i catedràtic emèrit de Ciència Política i d'Administració de la UNED. L'acte serà presentat i moderat per Quim Arrufat, politòleg, exdiputat i membre del Secretariat Nacional de la CUP.

Amb una extensa carrera acadèmica, Cotarelo és autor de textos i manuals que són referents a diverses facultats de Ciències Polítiques. En la seva faceta d'escriptor destaca el tractament de la transició espanyola o l'Estat del benestar, des del punt de vista de l'evolució del pensament d'esquerres.

En els darrers anys s'ha manifestat a favor del dret a decidir dels catalans , fet que li ha donat molta rellevància a Catalunya i alhora li ha suposat rebre fortes crítiques a Madrid.
La xerrada tractarà el procés que està vivint Catalunya a partir de la presentació del seu darrer llibre "La República Catalana" on Cotarelo fa un repàs de tots els aspectes de l'actualitat política catalana fent èmfasi en la construcció d'un nou estat en forma de república. L'autor també aprofita per repassar la relació entre Catalunya i Espanya i destacar la gran mobilització social dels últims anys en contraposició a un règim que, en paraules de l'autor, és caduc i incompetent.




Share/Bookmark