traducció - translate - traducción

7.3.16

SERIES EN CATALA

Font: SERIES EN CATALA


Enllaç: https://www.seriesencatala.tv/

Com funciona

El portal www.seriesencatala.tv és l’espai web que un grup de catalans aficionats a les sèries de televisió hem creat perquè tothom pugui gaudir de les millors sèries mundials subtitulades en català. Portem molts anys traduint els episodis de les nostres series preferides, i finalment, hem decidit compartir el nostre arxiu de subtítols amb tots aquells seguidors de series que prefereixen la versió original a la doblada i que els hi agrada llegir els subtítols en la seva llengua.

Aquest espai està concebut com un lloc web sense publicitat, de registre gratuït, amb una navegació senzilla i intuïtiva perquè qualsevol persona pugui accedir fàcilment al visionat de les seves sèries preferides.

La nostra motivació és sobretot cultural i lingüística, i creiem que era molt necessari que hi hagués un lloc web a disposició del públic catalanoparlant que tingués les millors sèries mundials de televisió subtitulades en català. El preu de la subscripció mensual és insignificant i té com a objectiu que es puguin finançar els costos del hosting i manteniment del web, per poder garantir així la continuïtat i creixement de seriesencatala.tv.



Share/Bookmark