traducció - translate - traducción

15.7.15

#Pugemal600 | Associem-nos amb Ràdio Terra


Ràdio Terra

Benvolguts seguidors, avui comencem una trepidant ruta pel país per a créixer i fer-nos més experimentats. Aquest periple d'estiu el comencem a la falda del Canigó, al Conflent, i ens ha de dur per diferents contrades del territori per així poder seguir teixint un país de veus amb tots els accents i des de tots els racons.
Però no ho farem sense tu. Necessitem que ens donis suport, que t'associïs a aquest projecte i t'uneixis a la campanya. Ens ajudes?

Per omplir el formulari d'inscripció clica aquí

Canigó


Ràdio Terra necessita arribar als 600 socis per a reprendre les emissions l’1 de setembre i seguir sent l’únic mitjà comunicació d’emissió diària amb presència a totes les comarques dels Països Catalans.


Hem enllestit la primera temporada amb una programació estable, tres edicions d’informatius diaris, un espai diari en directe de tertúlia i conversa, informacions i cròniques vingudes d’arreu gràcies a les desenes de corresponsals que tenim escampats pel territori, entrevistes en profunditat i els primers programes.

 

Hem pogut cohesionar un equip de persones que han assumit tasques i responsabilitats en la producció de ràdio. Més de 1.200 arxius d’àudio, 16.256 escoltes, 1.634 entrades a la web… La feina és feta i la nostra voluntat és que segueixi endavant. Però per a fer-ho necessitem arribar a 600 persones associades. Et necessitem a tu. Suma per a Ràdio Terra, suma per a aquest mitjà de comunicació popular, horitzontal i cooperatiu.

 

#Pugemal600 ens haurà de permetre recórrer territori i seguir teixint un país de veus amb tots els accents i des de tots els racons. No podem continuar fent periodisme si no ens dónes suport. Fes créixer Ràdio Terra! Fes-te soci!


Share/Bookmark