traducció - translate - traducción

25.6.12

MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA



Companys i companyes,
Dissabte 30 de juny, a la ciutat de Lleida, ens posarem en Marxa cap a la Independència!
Des de les terres de ponent, donarem el tret de sortida a centenars d'actes organitzats per les Assemblees territorials, comarcals i sectorials amb l'objectiu de fer arribar el projecte de l'ANC a tots els racons del país.

La Marxa és la primera gran acció del nostre full de ruta, cal aprofitar-la al màxim per a seguir construint la majoria social favorable a la independència i per a convocar tot el país a concentrar-se multitudinàriament a Barcelona el proper 11 de setembre. Ben aviat hem de poder celebrar una nova Diada Nacional: la del Dia de la Independència.
A Lleida, ens concentrarem als Camps Elisis, a les 7 de la tarda, des d'on arrencarà una marxa a peu fins la Seu Vella on ens acompanyaran moltes de les cares conegudes del país per llegir el manifest de la Marxa. També comptarem amb les actuacions musicals del grup valencià Al Tall, dels osonencs Bonobos i la col·laboració de la lleidatana, Meritxell Gené.
Cal arrencar la Marxa amb bon peu, i no hi ha millor manera de fer-ho que celebrant junts l'acte d'inici amb qui la farà possible: Assemblees Territorials, comarcals, sectorials, sòcis i sòcies.
Per tal que el desplaçament a Lleida sigui en si mateix un acte de la Marxa, s'estan organitzant diverses caravanes de vehicles per a assitir-hi:
- des de Perpinyà: AP-7 - Eix Transversal
- des de Barcelona: A-2
- des de Tarragona: AP-2
- des de València i Amposta: AP-7 i C-12
- des de Pirineus occidentals: C-13
Us animem a participar d'aquestes caravanes posant-vos en contacte amb l'Assemblea Territorial del vostre municipi o zona on us informaran de la possibilitat d'organitzar autocars. La setmana vinent també informarem dels itineraris de les caravanes, horaris i punts de confluència per tal que els qui viatgin amb vehicle particular s'hi puguin afegir.
Us recomanem que estigueu pendents de la web de l'Assemblea on aquests dies anirem actualitzant tota la informació referent a La Marxa.
Feu córrer aquest missatge i convideu a tothom a l'esdeveniment des de Facebook!
El campanar de la Seu Vella toca a sometent,
dissabte 30 de juny, tots i totes a Lleida!

PD: Per poder dur a terme l'acte, necessitem voluntaris que col·laborin en les tasques de servei d'ordre, servei de barra, marxandatge i backstage. Podeu apuntar-vos escrivint a l'adreça: voluntaris@assemblea.cat, indicant quina tasca preferiu i la vostra disponibilitat: hi haurà una convocatòria de voluntaris a les 11 del matí i una altra a les 5h de la tarda. Moltes gràcies!

Share/Bookmark