traducció - translate - traducción

4.2.12

EL 12 DE FEBRER SORTIM AL CARRER A DEFENSAR L’ESCOLA EN CATALÀ

Escola en Català denuncia les agressions que pateix la llengua catalana a les nostres escoles per part del govern del PP i dels tribunals espanyols i convoca als catalans i les catalanes a mobilitzar-nos per aturar aquestes sentències judicials.

Ens concentrarem el proper diumenge 12 de febrer a les 12:00 h del matí davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Pg. Lluís Companys 14-16 Barcelona) , tribunal que és a punt de sentenciar contra la immersió lingüística en català a l’escola. Us adjuntem el cartell de la concentració perquè el pugueu fer córrer.

Les darreres notícies en relació al futur del català a l’escola són molt preocupants i és per això que és imprescindible mobilitzar-nos i que el poble català mostri el seu rebuig a l’ofensiva espanyolista que s’està preparant.



Exigim que la llengua catalana sigui reconeguda per llei com l’única llengua vehicular del nostre ensenyament, mantenint així un model que no impedeix que els alumnes de les escoles catalanes aprenguin altres idiomes, enriquint així el seu currículum.
Reenvia aquest correu a tots els teus contactes i aconseguim una important mobilització el proper dia 11 de febrer.

Si necessites més informació sobre la mobilització envia un correu a info@escolaencatala.cat

Apunteu-vos a aquest esdeveniment de Facebook i compartiu-lo amb totes les vostres amistats: http://www.facebook.com/events/285405394856266/


Compartir-ho per Twitter afegint aquest enllaç: http://ves.cat/a5xt a la vostra piulada! 




Share/Bookmark